NU uitdaging

NU accountancy is van mening dat het anders kan en moet. Actuele tussentijdse stuurinformatie staat voorop. Daar hebt u immers behoefte aan. De jaarrekening en aangiftes regelen we uiteraard voor u. Daar ligt niet uw prioriteit. Dat begrijpen wij.

Betaal daarom niet teveel en ga de NU uitdaging aan: krijg het advies en de werkzaamheden die u wenst maar tegen een veel gunstiger tarief dan u gewenst was. Accountancydiensten hoeven niet duur te zijn. Door te kiezen voor de juiste adviseur die weet waar de prioriteiten liggen, bespaart u vaak tot 50%.

NU accountancy werkt graag met vooraf afgesproken vaste prijsafspraken. U maakt gebruikt van alle diensten van ons kantoor tegen een vast jaartarief. U krijgt bovendien tussentijds advies en we beantwoorden uw vragen. Zo verliezen we geen tijd aan onverwachte rekeningen.

Ja, ik wil meer weten over de NU uitdaging

Starterstarief

Speciaal voor startende ondernemers hanteren wij het starterstarief. Dit starterstarief biedt alle voordelen van ons kantoor maar dan voor een zeer compacte prijs. Startende ondernemers hebben het al zwaar genoeg in deze tijden. Waarom zou u als starter dan nog eens extra geld moeten uitgeven aan een adviseur die u begeleidt in het opstarten van uw onderneming? Dit is overbodig en niet wenselijk. Het opstarten van een onderneming kost al een hoop geld. NU accountancy weet wat voor een starter belangrijk is!

Ja, ik wil meer weten over het starterstarief